Gek op je huisdieren? Profiteer dan nu van de Bol van Voordeel aanbieding van Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom: 10% korting op een consult! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Gek op je huisdieren? Profiteer dan nu van de Bol van Voordeel aanbieding van Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom: 10% korting op een consult!

Gek op je huisdieren? Profiteer dan nu van de Bol van Voordeel aanbieding van Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom: 10% korting op een consult!

Een huisdier is een echt familielid en voor je familie wil je het allerbeste en natuurlijk een goede gezondheid. En voor de allerbeste dierengezondheidszorg bent u bij Mijn Dierenkliniek aan het goede adres. Voor alle gezelschapsdieren zoals hond, kat, konijn, cavia etc. kunt u bij ons terecht.

De actie
Op vertoon van uw Bol van Voordeel krijg je 10% korting op een regulier consult bij Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom.

Over Mijn Dierenkliniek
Mijn Dierenkliniek is een moderne kliniek voor gezelschapsdieren. Om de diergeneeskundige kennis en daarmee de zorg zo optimaal mogelijk te maken volgen hun dierenartsen regelmatig nascholingen en cursussen.  Mijn Dierenkliniek kenmerkt zich door de tijd die zij voor uw huisdier nemen en de extra aandacht dat elk dier verdient.

Omdat zij uitsluitend werken op afspraak, zijn  de wachttijden tot een minimum beperkt.  Mijn Dierenkliniek beschikt o.a. over: uitgebreide bloedanalyse apparatuur, digitale rontgendiagnostiek, gasnarcose, narcosemonitoring, couveuze, zuurstofkooi, video-endoscopie, echo-apparaat, tandheelkundige apparatuur etc.

Wat: 10% korting op een regulier consult (niet geldig voor spoedconsulten)
Waar: Vivaldistraat 27A, Lisse (Poelmarkt), Vennipperhof 3 (Pr. Marijkestraat), Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info:  0252 – 830 380 (Lisse) en 0252 – 830345 (Hillegom) en www.mijndierenkliniek.nl

Loading