Voor alle deelnemers 10% Bol van Voordeel korting op Airsoften en Paintballen in de avontuurlijkste locatie van de Benelux bij Combat City in Leiderdorp - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Voor alle deelnemers 10% Bol van Voordeel korting op Airsoften en Paintballen in de avontuurlijkste locatie van de Benelux bij Combat City in Leiderdorp

combat city Bol van Voordeel

De laatste jaren is de populariteit van Airsoft en Paintball enorm toegenomen niet alleen als sport maar ook bijvoorbeeld als een leuk verjaardagsfeestje, een bedrijfsuitje, familiefeest of een vrijgezellenactiviteit. Want wat is nou leuker dan met zijn allen sportief en avontuurlijk bezig zijn? En waar kan dat beter dan bij onze partner Combat City Leiderdorp.

De actie
Met slechts een Bol van Voordeelpas kan de hele groep bij Combat City lekker Airsoften en Paintballen met 10% korting. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.
– 2 uur arrangement Airsoften: € 49,95 i.p.v. € 54,95 per persoon (vanaf 10 personen)
– Op alle drie de Paintball arrangementen: 10% korting (vanaf 8 personen)

Vul vrijblijvend een aanvraagformulier (en zet in de notitie “Bol van Voordeel’) in voor Combat City Leiderdorp om de mogelijkheden te bespreken. En dat zijn er veel want Combat City gaat verder waar andere ophouden. Je gaat met je vrienden/collega’s/familieleden een strijd aan vol samenwerking, tactiek en uitdaging. 

combat city Bol van Voordeel

Over Airsoft

Ga met Airsoft de strijd aan. Achter de playstation of in de films lijkt het zo makkelijk, ervaar het nu in het echt, op de meest realistisch mogelijke manier! Je speelt met behulp van AEG’s (replica’s) die je te leen krijgt en die kleine 6mm biologisch afbreekbare kogeltjes schieten.

Deelnemers krijgen een Airsoft apparaat en volledige bescherming (te leen). Als iedereen alles heeft aangetrokken, zal de Experience van start gaan! Je zult met je groep op missie gestuurd worden en diverse spel scenario’s doorlopen. Je zal de spanning elke seconde van het spel voelen.

Airsoft zorgt voor hilarische momenten waar nog lang over nagepraat zal worden. Na alle actie ook een hapje eten en drinken? Dat kan, vraag dan een offerte aan voor een groepsuitje op maat. Aandacht en veiligheid
Er zijn altijd professionele instructeurs aanwezig tijdens het spel. Tevens zal je van hun diverse ervaringen krijgen hoe een SWAT team in het echt te werk gaat. ‘Fair Play en respect voor elkaar’ is wat er van je gevraagd wordt, spanning, plezier en stoere verhalen is wat je ervoor terugkrijgt! Boek je een feestje dan is een verdieping exclusief voor jouw groep, je

combat city Bol van Voordeel

Over Paintball

Paintballen bij Combat City gebeurt volledig indoor. Hierdoor ben je voor jouw uitje niet afhankelijk van het weer en speel je altijd droog. Het speelveld bevind zich in oude fabrieksloods vol met obstakels, tunnels en gangen. Voor de maximale beleving maken wij gebruik van licht en geluideffecten. Paintballen is het perfecte spel voor vrijgezellenfeesten en bedrijf/teamuitjes en er is een ruime keuze uit spellen die je kan spelen met jouw groep. Paintballen bij Combat City kan al vanaf 8 personen. Durf jij de strijd aan?

combat city Bol van Voordeel

Over Combat City Leiderdorp
Combat City is gevestigd in Leiderdorp (Zuid-Holland), centraal gelegen in de Randstad.
– Hun locatie is bijzonder en multifunctioneel met meerdere specifieke ruimtes, totaal ongeveer 4500m2 oppervlakte.
– Je kan gratis parkeren voor de deur op eigen terrein.
– Er is catering aanwezig zijn op locatie.
– Er is WIFI beschikbaar op locatie.
– Schone toiletten zijn beschikbaar voor zowel de dames als heren.
– We bieden een zeer diverse pallet aan activiteiten afwisselend over meerdere locaties.
– Er is professionele begeleiding.
– Training en speciale evenementen kunnen worden georganiseerd op aanvraag.
– Visuele middelen (geluid/rookmachines/etc.) zijn aanwezig t.b.v. het creëren van een levensechte ervaring.

combat city Bol van Voordeel

Wat: 10% korting op het 2 uur Airsoft arrangement en op alle paintball arrangementen
Waar: Kabelbaan 12A, Leiderdorp
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas. Een Bol van Voordeel pas in voldoende om iedereen uit de groep te laten profiteren van de Bol van Voordeel korting.
Info: 071 207 3708, info@combatcity.nl, www.combatcity.nl

Loading