Even een busje nodig of een personenauto? Dat kan voordelig bij Beelen Mobility met 10% korting  op de huur met Bol van Voordeel. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/04/2024

Scroll to top

Top

Even een busje nodig of een personenauto? Dat kan voordelig bij Beelen Mobility met 10% korting  op de huur met Bol van Voordeel.

Bol van Voordeel Beelen Mobility Autohuur

Een leuke bank gekocht of iets leuks bij Marktplaats op de kop getikt? Maar hoe krijg je dat nou bij je thuis? Huur snel een busje! Of komt je familie over voor een paar dagen en heb je tijdelijk een personenauto nodig? Geen probleem! Dat is snel geregeld met huurauto’s van Beelen Mobility te Lisserbroek.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je 10% korting op autoverhuur bij Beelen Mobility via Oscar.nl. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime bus, zij hebben wat je nodig hebt. Boek nu en bespaar op je volgende rit!

Huurauto’s van Beelen Mobility vind je nu ook terug op het platform van Oscar. Ter kennismaking bieden ze daarom nu 10% korting op de huurprijs van personenauto’s, bestelbusjes en personenbusjes.

Vermeld bij je reservering bij Oscar de kortingscode beelen10 om hiervan te profiteren.

Bol van Voordeel Beelen Mobility Autohuur

Over Beelen Mobility:
Beelen Mobility is een innovatief en merkonafhankelijke autobedrijf dat al sinds 1987 in de Bollenstreek is gevestigd. Je kunt bij Beelen Mobility aankloppen voor vragen over verkoop, lease, shortlease en verhuur van voertuigen. Omdat het bedrijf niet verbonden is aan specifieke automerken of leveranciers kunnen klanten rekenen op eerlijk en onafhankelijk advies.

Naast verkoop, onderhoud en advisering op het gebied van mobiliteit houdt Beelen Mobility zich bezig met wagenparkbeheer en de import en export van auto’s. Dit laatste doen zij in samenwerking met partnerbedrijven in binnen- en buitenland, die hen in staat stellen om voor klanten op zoek te gaan naar hun ideale auto. Zo kunnen klanten aan een nieuwe auto worden geholpen in een fractie van de tijd dat een reguliere merkdealer dat zou doen.

Met een flexibele vloot van ± 300 voertuigen is het de kracht van Beelen Mobility om het beste voertuig voor elke klant aan te bieden, in de vorm die bij de situatie past. Dit doen zij op een manier die respectvol is voor het milieu en de samenleving waarin wij leven.

Wat: 10% korting op autohuur
Waar: Gansoord 3, Lisserbroek
Wanneer: t/m april 2023
Hoe: Ga naar www.oscar.nl en vermeld bij je reservering de kortingscode beelen10
Info: Bel voor afspraak 085-0211777of mail naar rent@beelenmobility.nl

Loading