Maak van je huisdier geen asielzoeker! Laat je hond of kat chippen. Maak gebruik van de chipaanbieding van Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom. Profiteer van de 33% korting! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Maak van je huisdier geen asielzoeker! Laat je hond of kat chippen. Maak gebruik van de chipaanbieding van Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom. Profiteer van de 33% korting!

Maak van je huisdier geen asielzoeker! Laat je hond of kat chippen. Maak gebruik van de chipaanbieding van Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom. Profiteer van de 33% korting!

Onze huisdieren brengen ons veel vreugde maar soms nemen ze de benen. Om te voorkomen dat je hond of kat niet meer teruggevonden wordt en als zwerfdier in een asiel verdwijnt is het verstandig om je huisdier te laten chippen. Dankzij de informatie op de chip is het voor de vinder eenvoudig om de eigenaar terug te vinden.
Overigens is chippen per 1 januari 2013 verplicht voor puppies. Meer informatie over chippen van je hond of kat lees je als je op deze link klikt.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeel pas kun je, bij Mijn Dierenkliniek Lisse en Hillegom, je hond of kat laten chippen voor € 30,- in plaats van € 45,-. Deze aanbieding is inclusief consult en registratie. De chip wordt geplaatst door de dierenarts, wel zo veilig dus!

Naast deze tijdelijke actie heeft Mijn Dierenkliniek ook een doorlopende aanbieding namelijk 10% op een consult. Meer lezen over deze actie? Klik dan op deze link!

Over Mijn Dierenkliniek
Mijn Dierenkliniek is een moderne kliniek voor gezelschapsdieren. Om de diergeneeskundige kennis en daarmee de zorg zo optimaal mogelijk te maken volgen hun dierenartsen regelmatig nascholingen en cursussen.  Mijn Dierenkliniek kenmerkt zich door de tijd die zij voor je huisdier nemen en de extra aandacht dat elk dier verdient.

Omdat zij uitsluitend werken op afspraak, zijn  de wachttijden tot een minimum beperkt.  Mijn Dierenkliniek beschikt o.a. over: uitgebreide bloedanalyse apparatuur, digitale rontgendiagnostiek, gasnarcose, narcosemonitoring, couveuze, zuurstofkooi, video-endoscopie, echo-apparaat, tandheelkundige apparatuur etc.

Wat: € 15,- korting op het chippen van je hond of kat. Je betaalt slechts € 30,- i.p.v. € 45,-.
Wanneer: t/m 31 oktober 2022
Waar: Vivaldistraat 27A, Lisse (Poelmarkt), Vennipperhof 3 (Pr. Marijkestraat), Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info:  0252 – 830 380 (Lisse) en 0252 – 830345 (Hillegom) en www.mijndierenkliniek.nl

 

 

 

Loading