Beleef een prachtige dag voor jong en oud bij Adventure Park De Rollygolf in Noordwijk met 25% korting op Midgetgolf - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Beleef een prachtige dag voor jong en oud bij Adventure Park De Rollygolf in Noordwijk met 25% korting op Midgetgolf

Wintergolf Rollygolf Bol van Voordeel

Midgetgolf is een avontuur bij Adventure Park De Rollygolf in Noordwijk. De mooi gelegen en goed onderhouden banen zijn uitdagend en fun voor jong en oud. En bovendien is er in het park genoeg te doen, te zien, te drinken en te eten om je avontuurlijke rondje ‘minigolf’ nog avontuurlijker te maken.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas ontvang je maar liefst 25% korting op het Midgetgolf tarief zowel voor volwassen als voor kinderen t/m 12 jaar.

Over Adventure Park De Rollygolf
Tussen Noordwijk en Noordwijk aan Zee en grenzend aan Sportpark Duinwetering vind je De Rollygolf. Dit sprankelende Adventure Park biedt 5.000 m² plezier voor het hele gezin. Je kan losgaan op de trampolines, op het circuit in minicars scheuren en een balletje slaan op de midgetgolfbaan. De toegang tot het avonturenpark is gratis; je betaalt alleen voor de attracties waar je gebruik van wilt maken.

De Rollygolf beschikt over GRATIS parkeergelegenheid en is bij goed weer elke dag geopend vanaf 10.00 uur. In de wintermaanden is De Rollygolf gesloten.

Wat: 25% korting op het midgetgolftarief zowel voor volwassenen als kinderen t/m 12 jaar
Waar: Duinweg 6, 2202 ZN Noordwijk
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071-3613129, www.derollygolf.nl, info@derollygolf.nl

 

Loading