Altijd een super geslaagd kinderfeestje bij Adventure Park De Rollygolf (Noordwijk) en nu nog leuker met de Bol van Voordeel aanbieding. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Altijd een super geslaagd kinderfeestje bij Adventure Park De Rollygolf (Noordwijk) en nu nog leuker met de Bol van Voordeel aanbieding.

Wintergolf Rollygolf Bol van Voordeel

Wat is er nou leuker dan kinderen zien spelen en genieten. Hun enthousiasme tijdens het spelen is altijd zo aanstekelijk! Niet alleen de kinderen worden enthousiast van een kinderpartijtje bij De Rollygolf ook de ouders worden enthousiast van deze leuke aanbieding. Niet voor niets is Adventure Park De Rollygolf de perfecte locatie voor een kinderfeestje.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas kan je met je hele familie, oma’s en opa’s, ooms en tantes, vrienden en kennissen gezellig de verjaardag van je kind vieren. Als de ouderen op een gezellig plekje op het terras zitten of allemaal bij elkaar in het clubhuis dan kunnen de kinderen GRATIS gebruik maken van midgetgolf, trampolines en minicars. Je geeft je zoon of dochter een onvergetelijke dag met zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes en je betaalt alleen maar voor de consumpties (drankjes en ijsjes). Contact De Rollygolf en vraag naar de mogelijkheden.

Wist je overigens dat De Rollygolf ook nog een andere leuke Bol van Voordeel aanbieding heeft? Meer weten klik op deze link!

Over Adventure Park De Rollygolf
Tussen Noordwijk en Noordwijk aan Zee en grenzend aan Sportpark Duinwetering vind je De Rollygolf. Dit sprankelende Adventure Park biedt 5.000 m² plezier voor het hele gezin. Je kan losgaan op de trampolines, op het circuit in minicars scheuren en een balletje slaan op de midgetgolfbaan.
De Rollygolf beschikt over GRATIS parkeergelegenheid en is bij goed weer elke dag geopend vanaf 10.00 uur. In de wintermaanden is De Rollygolf gesloten.

Wat: Gratis gebruik van alle faciliteiten bij het reserveren van een kinderfeestje
Waar: Duinweg 6, 2202 ZN Noordwijk
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 071-3613129, www.derollygolf.nl, info@derollygolf.nl

Loading