Lekker eten (Grand Cafe Cineac) en vervolgens een filmpje pakken (Cinema Floralis) waarbij iedere 2e persoon GRATIS naar de film kan. Dat is optimaal genieten van de voordelen van Bol van Voordeel. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Lekker eten (Grand Cafe Cineac) en vervolgens een filmpje pakken (Cinema Floralis) waarbij iedere 2e persoon GRATIS naar de film kan. Dat is optimaal genieten van de voordelen van Bol van Voordeel.

Lekker eten (Grand Cafe Cineac) en vervolgens een filmpje pakken (Cinema Floralis) waarbij iedere 2e persoon GRATIS naar de film kan. Dat is optimaal genieten van de voordelen van Bol van Voordeel.

Hoe ziet een ideale avond eruit? Voor veel mensen is dat eerst lekker eten en dan even chillen bij een filmpje. En zo’n avondje kan je nu beleven in Lisse bij Grand Cafe Cineac en Cinema Floralis. En als klap op de vuurpijl kan je veel voordeel krijgen door gebruik te maken van de Bol van Voordeel aanbiedingen van Cineac en Floralis.

De actie
Ga je, op woensdag of donderdag, eerst een hapje eten bij Grand Cafe Cineac (à la carte of tapasmenu) en vervolgens genieten van een leuke film bij Cinema Floralis dan krijgt iedere 2e
persoon het bioscoopkaartje GRATIS dit alles op vertoon van je Bol van Voordeelpas.

Daarnaast kan je nog profiteren van de volgende Bol van Voordeel aanbiedingen:
·         Cinema Floralis: korting op snoep, frisdrank en licht alcoholische dranken. Meer info klik hier
·         Grand Cafe Cineac: gratis broodplankje. Meer info klik hier

Over Cinema Floralis
Voor een gezellig avondje film gaat u naar bioscoop Cinema Floralis in Lisse. Een prachtige bioscoop met restaurant gevestigd in een oud veiling gebouw. Met elke week weer de beste films!!

Openingstijden
Cinema Floralis is elke week open van woensdag tot en met zondag.

Kassa tijden:
Woensdag : 14:30 tot 21:15 uur
Donderdag: 14:30 tot 21:15 uur
Vrijdag: 17:00 tot 21:15 uur
Zaterdag: 11:30 tot 21:15 uur
Zondag: 11:30 tot 21:15 uur

Over Grand Café Cineac
Een gezellig en sfeervol Grand Café waar je niet alleen heerlijk kunt eten, maar ook kunt genieten van een mooie film of theater voorstelling. Je kunt er genieten van heerlijk bourgondische gerechten tot culinaire verrassingen en natuurlijk tapas. Naast de dinerkaart serveren zij een maandmenu. Vraag er naar bij de bediening. Ook biedt Grand Café Cineac Lisse alles voor de leukste en grootste feesten. Vraag naar de mogelijkheden, of kom eens gezellig langs!

Geopend: dinsdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Reserveren kan alleen telefonisch tijdens openingstijden.

Wat: Voor iedere 2e persoon een bioscoopkaartje gratis bij een compleet avondje uit bij Grand Cafe Cineac en Cinema Floralis. Geldig op woensdag- en donderdagavond.
Waar:  Floralisplein 69, 2161 HX Lisse
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-830393, info@cinemafloralis.nl,
www.cinemafloralis.nl
en www.cineaclisse.nl

Loading