Super leuk om te doen en ook nog eens het hele jaar door 20% korting op Bowlen bij All American Bowling in Noordwijkerhout. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/04/2024

Scroll to top

Top

Super leuk om te doen en ook nog eens het hele jaar door 20% korting op Bowlen bij All American Bowling in Noordwijkerhout.

all american Bowling Bol van Voordeel

Bowlen met vrienden, familie, met de zaak of tijdens een feestje is altijd leuk. Volop genieten wie wil dat nu niet? Dat kan bij All American Bowling en met Bol van Voordeel kan je nog eens met extra voordeel genieten.

De actie
Met je Bol van Voordeelpas krijg je een 20% korting op bowlen bij All American Bowling in Noordwijkerhout. En daarna kan je lekker genieten als je wilt van de overheerlijke gerechten bij All American. Dus lekker bowlen en daarna lekker napraten…. maar liefst niet met een volle mond.

all american bowling Bol van Voordeel


Over All AmericanBowling

All American Bowling met schitterende beelden van het typische American High Life. Het lijkt of je in hartje New York staat te spelen of op de Brooklyn Bridge. En dat is nog maar het begin, want zij zijn niet alleen een schitterende bowling. Ze bieden ook Music Video Light Shows en sportieve Party Fun For Everyone.

Ieder weekend wordt een bezoek aan deze bowling een compleet American Sensation. Ze hebben een heerlijke variatie aan cocktails & beers & drinks. Je maakt de party helemaal af als je met je vrienden of familie je eigen Grill Plate dinner maakt. Dan heb je een All American Party die absoluut voor herhaling vatbaar is. Kortom, wie in is voor een All American Sensation, gaat dat beleven bij All American Bowling Noordwijkerhout.

Openingstijden All American Bowling
Maandag: 17:00 – 23:00 uur
Dinsdag en Woensdag: 14:00 – 23:00 uur
Donderdag: 13:00 – 23:00 uur
Vrijdag en Zaterdag: 13:00 – 00:00 uur
Zondag: 13:00-22:00 uur

Vakanties
Maandag: 17.00 – 23.00 uur
Dinsdag t/m Zondag: 12.00 – 23.00 uur

Wat: 20% korting op Bowlen bij All American
Waar: Langelaan 2, Noordwijkerhout
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252 372 202 en info@allamericanbowling.nl en www.allamericanbowling.nl

Loading