Een leren BBQ schort met je eigen naam of pakkende spreuk is super leuk om te hebben en nog leuker om cadeau te doen. Bij Teltools (Hillegom) kan je nu een lederen BBQ schort incl. graveren verkrijgen met maar liefst 30% Bol van Voordeel korting. - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 27/09/2023

Scroll to top

Top

Een leren BBQ schort met je eigen naam of pakkende spreuk is super leuk om te hebben en nog leuker om cadeau te doen. Bij Teltools (Hillegom) kan je nu een lederen BBQ schort incl. graveren verkrijgen met maar liefst 30% Bol van Voordeel korting.

Een leren BBQ schort met je eigen naam of pakkende spreuk is super leuk om te hebben en nog leuker om cadeau te doen. Bij Teltools (Hillegom) kan je nu een lederen BBQ schort incl. graveren verkrijgen met maar liefst 30% Bol van Voordeel korting.

Een leren BBQ schort is de trend van het moment. Overal kom je ze tegen. Op televisie, in reclames, in restaurants en in de horeca. Leren barbecue schorten zijn zo populair vanwege de stoere en elegante uitstraling maar ook omdat ze ontzettend praktisch zijn.

De actie
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij onze partner Teltools maar liefst 30% korting op een BBQ schort inclusief graveren van tekst Je betaalt dus slechts € 35,- i.p.v. € 49,95. Super leuk als cadeautje voor stoere vaders en mannen!

Wist je dat Teltools ook nog een andere permanente Bol van Voordeelaanbieding heeft? Klik voor meer info op deze link.

 

Lederen BBQ schort
De lederen BBQ schorten zorgen ook voor sfeer en gezelligheid. Daarnaast zorgt het sowieso voor uitstraling en dat je eruit ziet als een professionele grillmaster. Hoewel het natuurlijk kenmerkend is voor achter de BBQ, kun je een leren BBQ schort natuurlijk ook in de keuken gebruiken.
Ze zijn populair omdat ze er stoer uitzien, maar ook omdat ze erg functioneel zijn. Zo kun je gemakkelijk je theedoek en barbecue-gereedschap aan je schort hangen. Daarnaast beschermt het schort ook goed tegen de hitte van de BBQ.

Over Teltools
Teltools Computers is de computerzaak in de Bollenstreek met vele jaren ervaring. Het bedrijf is, naast laser graveren, gespecialiseerd in systeembeheer voor bedrijven, maar is ook deskundig in onderhoud en reparatie van pc’s, laptops, tablets, voor bedrijven en particulieren.

Wat: lederen schort incl. tekst graveren voor € 35,- i.p.v. € 49,95
Waar: Mariastraat 6, 2181 CT, Hillegom
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-532122 en info@teltools.nl en www.teltools.nl

Loading