‘Cool’ de warme zomer door met de AIRCONDITIONING-aanbieding van onze Bol van Voordeel partner Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte uit Voorhout - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

‘Cool’ de warme zomer door met de AIRCONDITIONING-aanbieding van onze Bol van Voordeel partner Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte uit Voorhout

‘Cool’ de warme zomer door met de AIRCONDITIONING-aanbieding van onze Bol van Voordeel partner Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte uit Voorhout

De zomer komt eraan en dat betekent met de huidige zomers in Nederland dat het warm kan worden soms zelfs heel erg warm. Gelukkig hebben we hier iets op gevonden en dat is de AIRCONDITIONING. Dit apparaat zorgt ervoor dat we ‘cool’ blijven tijdens de zomer en dat is wel zo prettig zowel voor je huis maar ook voor je bedrijf.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij technisch installatiebedrijf Bernard Schulte uit Voorhout 5% korting bij de aanschaf van een Mitsubitsi-AIRCONDITIONING. Bij een aankoop van een ‘gemiddelde’ Airconditioning scheelt dit al snel ruim € 100,-

Wist je dat Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte ook een mooie Bol van Voordeelaanbieding heeft met betrekking op zonnepanelen? Meer info? Klik op deze link!

Airco korting Bol van Voordeel Bernard Schulte

Over Mitsubitsi Airco’s
Een comfortabele leefomgeving is je goed recht. Om je het hele jaar een comfortabel gevoel te bieden, ontwikkelt en produceert Mitsubishi kwalitatief hoogstaande airconditioners.
De units koelen in de zomer, verwarmen in de winter en filteren de ruimte het hele jaar door. Ook de luchtvochtigheid wordt altijd perfect op peil gehouden, zodat een prettig leefklimaat wordt gecreëerd. Dit prettige leefklimaat wordt nog eens versterkt door de fluisterstille werking.
Mitsubishi produceert alle airconditioners volgens de meest strikte milieueisen en heeft veel aandacht voor een energiezuinige werking.

Over Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte B.V. terecht. Zowel voor de centrale verwarming, airconditioning, loodgieters- en dakbedekkingswerkzaamheden.
Technisch installatiebedrijf Bernard Schulte B.V. heeft alles in huis wat u nodig heeft, dat is wel zo makkelijk!

Wat: 5% korting bij aankoop van een Mitsubitsi-AIRCONDITIONING
Waar: Nijverheidsweg 10, 2215 MH Voorhout
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-211306, info@bernardschulte.nl en www.bernardschulte.nl

Loading