Ontdek een andere wereld! De wereld onder water en dat kan nu nog eenvoudiger met de Bol van Voordeel aanbieding van onze partner duikcentrum The Wave (Hillegom) - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 05/03/2024

Scroll to top

Top

Ontdek een andere wereld! De wereld onder water en dat kan nu nog eenvoudiger met de Bol van Voordeel aanbieding van onze partner duikcentrum The Wave (Hillegom)

The Wave Hillegom Bol van Voordeel 10% korting

Iedereen die wel eens een natuurfilm kijkt, weet hoe mooi de natuur is en de wereld onderwater is al helemaal fascinerend. De natuur onder water met prachtige vissen en mooie kleuren kun je zelf ontdekken door er letterlijk en figuurlijk in te duiken. En met de aanbieding van onze partner The Wave uit Hillegom is het nog eenvoudiger om deze ‘ontdekkingstocht’ te maken.

De aanbieding
Op vertoon van je Bol van Voordeelpas krijg je bij duikcentrum The Wave uit Hillegom 10% korting op verkoop en verhuur van hun hele collectie duikspullen en duikapparatuur. Tevens geldt deze 10% korting op reparatie en onderhoud, het vullen van duikflessen, hun bootduiken en al hun duikopleidingen.

The Wave Hillegom Bol van Voordeel 10% korting

Over duikcentrum The Wave
Duikcentrum The Wave biedt al 21 jaar een volledig duikassortiment. Met een vloeroppervlakte van 400 m² is Duikcentrum The Wave één van de grootste duikcentra van Nederland.

Duikcentrum The Wave is een SSI Diamant Instructor Trainer Dive Center met 25 SSI gebrevetteerde instructeurs en 3 Instructor Trainers. Eigenaar Frans van Item is één van de twee SSI-Tech-XR Instructor Trainers in de Benelux. The Wave heeft een eigen duiktank met een inhoud van 40.000 liter inpandig waar eventuele tests en oefeningen plaats kunnen vinden.

Duikcentrum The Wave heeft onder andere een nauwe samenwerking met een groot aantal duikverenigingen in zowel Noord- als Zuid-Holland. Ook duiken voor kinderen vanaf 8 jaar behoort tot de mogelijkheden.

Duik Centrum The Wave is open op dinsdag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur. Donderdag van 12.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Duikcentrum The Wave, serious diving – serious fun!

The Wave Hillegom Bol van Voordeel 10% korting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wat:
10% korting op alle bedrijfsactiviteiten van The Wave Hillegom
Waar: Marconistraat 9B, Hillegom
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: www.thewave.nl, info@thewave.nl en 0252-518780

Loading