Bij Eye Wish (Lisse) maar liefst € 200,- korting bij een nieuwe bril voorzien van hun standaard glazen (dunner geslepen EN ontspiegeld) - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

Bij Eye Wish (Lisse) maar liefst € 200,- korting bij een nieuwe bril voorzien van hun standaard glazen (dunner geslepen EN ontspiegeld)

200 euro korting eye wish Bol van voordeel

Een bril is al jaren een ‘modeartikel’ en geeft het karakter aan van de drager. En het is niet ongebruikelijk dat iemand meerdere brillen bezit; voor iedere situatie een andere bril. Wil je een mooie bril die bij je past en voor een mooie prijs. Dan ben je bij Eye Wish Opticiens uit Lisse aan het goede adres.

De actie
Pashouders krijgen op vertoon van hun Bol van Voordeelpas bij aanschaf van bril met hun standaard glazen maar liefst € 200,- korting. De standaard glazen van Eye Wish zijn niet alleen dunner geslepen maar ook nog eens ontspiegeld.

Over Eye Wish Lisse
Bij Eye Wish Opticiens in Lisse vind je altijd de bril die bij je past. Bij hen kies je uit het meest gevarieerde assortiment brillen, zonnebrillen, lenzen en leesbrillen. Verder staat service, professionaliteit en daadwerkelijke aandacht voor de klant centraal bij Eye Wish Lisse. Zij vinden het mooiste van hun werk als klanten met een glimlach (en een mooie bril) op hun gezicht de winkel verlaten, daar worden zij nou echt blij van.

200 euro korting eye wish Bol van voordeel

Loop gerust binnen en maak kennis met Eye Wish Opiciens Lisse. Oogmeting bij voorkeur op afspraak.

Wat: € 200,- korting bij aanschaf van een bril met standaard glazen (ontspiegeld en dunner geslepen)
Waar: Blokhuis 1, 2161 EV in Lisse
Hoe: op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Info: 0252-416716

Loading