GRATIS een multifocale bril bij aanschaf van compleet bril of zonnebril voor Bol van Voordeel pashouders bij Boulis Optiek (Nieuw Vennep). - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 25/05/2024

Scroll to top

Top

GRATIS een multifocale bril bij aanschaf van compleet bril of zonnebril voor Bol van Voordeel pashouders bij Boulis Optiek (Nieuw Vennep).

boulis optiek Bol van Voordeel

Een bril en zonnebril zijn al jaren een ‘modeartikel’ en geeft het karakter aan van de drager. En het is niet ongebruikelijk dat iemand meerdere brillen bezit; voor iedere situatie een andere bril. Wil je een mooie bril die bij je past en voor een mooie prijs. Dan ben je bij Boulis Optiek  uit Nieuw Vennep aan het goede adres.

De actie
Pashouders krijgen op vertoon van hun Bol van Voordeelpas bij aanschaf van complete bril of zonnebril bij Boulis Optiek in Nieuw Vennep een GRATIS multifocale bril.

Wist je dat Boulis optiek ook nog een andere permanente Bol van Voordeel aanbieding heeft? Meer weten? Klik op deze link!

Boulis Optiek Bol van Voordeel

Over Boulis Optiek
Bij Optiek Boulis willen ze hun klanten gelukkig zien: zij bieden oogzorg voor iedereen waardoor je weer plezierig en tevreden ziet. Daarbij kijken zij veel verder dan het uitzoeken van een montuur en helpen jou graag om datgene te vinden waarnaar je op zoek bent. Dat is met de juiste blik de wereld in kijken, zodat iedereen alles op de juiste manier kan zien. Een bril of lenzen moeten bij je passen, zowel qua uiterlijk als qua zicht. Boulis Optiek gunt jou het best mogelijke zicht en zien je graag verschijnen in hun optiek.

Wat: Gratis Multifocale bril bij aanschaf van een completen bril of zonnebril
Hoe: Op vertoon van je Bol van Voordeelpas
Waar: De Symfonie 39, Nieuw Vennep
Info: 0252-702670, info@boulisoptiek.nl en www.boulisoptiek.nl  

Loading