Avontuurlijk Klimmen, Klauteren & Zippen bij onze partner Klimpark21 (Nieuw-Vennep) voor jong en oud. En voor Bol van Voordeel pashouders ook nog eens 15% korting! - Bol van voordeel
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Bol van voordeel | 16/04/2024

Scroll to top

Top

Avontuurlijk Klimmen, Klauteren & Zippen bij onze partner Klimpark21 (Nieuw-Vennep) voor jong en oud. En voor Bol van Voordeel pashouders ook nog eens 15% korting!

Klimpark 21 15% Bol van Voordeel korting

Buiten spelen, klimmen en klauteren is niet alleen goed voor de motorische ontwikkeling van een kind maar ook super leuk! En niet alleen voor jong maar zeker ook voor oud. In Klimpark21 kan iedereen veilig zijn grenzen verleggen en een avontuurlijk uitdaging aangaan. Durf jij het aan??

De actie
Door het invullen van de kortingscode krijg je 15% korting op toegang tot Klimpark21 te Nieuw-Vennep. In het klimpark kan iedereen grenzen verleggen en een avontuurlijke uitdaging aan gaan. Het park is voor jong en oud, beginnende en gevorderde klimmers, iedereen kan deelnemen onder professionele begeleiding van onze kliminstructeurs. Korting geldt alleen op het klimmen van kleuter, kind en volwassenen.

Bestellen: Maak een reservering via www.klimpark21.nl/reserveren/klimmen-en-tokkelen en vul de kortingscode in: “Bolvan15”.

Over Klimpark 21
In het klimpark zijn meer dan 40 verschillende hindernissen, op verschillende hoogtes.  De allerkleinsten kunnen klimmen op een hoogte van 1 meter. Ben je 1.30 meter of groter dan kan je klimmen op de 4 meter en als je hoger durft  7 meter. Ben je 1.50 mag je door naar de 10 meter. Vanaf de hoogste route ZOEF je met een Zipline van meer dan honderd meter over het park heen. Klimpark21 voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en ben je altijd gezekerd met een doorlopend veiligheidssysteem van begin tot het eind.

Het klimpark is een duurzaam park. Dat wil zeggen dat wij zoveel mogelijk gebruik maken van duurzaam materiaal en wordt onze elektriciteit via zonnepanelen opgewekt. Het park is op basis van de laatste ontwikkelingen op klimparkgebied opgebouwd.

Het klimpark is open van april tot november.
Voor niet-klimmers is het klimpark gratis toegankelijk. Let erop dat je dicht schoeisel draagt!

Wat: 15% korting op de toegangsprijzen voor Klimpark21
Wanneer: tot 31 oktober 2024
Waar: Kleilandpad 5, 2152 NA Nieuw-Vennep
Hoe: door het invullen van kortingscode bij het reserveren: Bolvan15
Info: 06-14837921, info@klimpark21.nl, www.klimpark21.nl  

Loading